KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints fik gang i angrebet men tabte til Jaguars

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 20. oktober 2023

New Orleans Saints (3-4) lignede sig selv i første halvleg mod Jacksonville Jaguars (5-2). Et dårligt angreb som ikke kunne score og et godt forsvar, som gjorde hvad de kunne mod Jaguars angreb.

I første quarter skabte Saints to turnovers, som kun gav 3 point og rookie kicker Blake Grupe missede et 51-yard field goal. Samme Grupe scorede Saints første point, da han ramte på et 23-yard field goal.

Men Saints udnyttede ikke muligheder som bød sig offensivt. Jaguars lavede masser af fejl på speciel teams, som et godt angrebshold havde udnyttet til flere point.

Jaguars quarterback Trevor Lawrence, som inden kampen havde været på skadesrapporten med knæproblemer, kunne rent faktisk løbe. Dette var tydelige Saints ikke havde regnet med, og gav Jaguars nogle vigtige yards kampen igennem.

Saints returner Rashid Shaheed blev i andet kvarter løbet ind i og av Saints en god field position. Dette kunne Saints ikke udnytte fuldt, og holdet blev nødsaget til at nøjes med endnu et Grupe 35-yard field goal.

Saints forsvar var igen tæt på at holde Jaguars fra pointtavlen. Men et fake punt holdt deres drive i gang. Og selvom cornerback Marshon Lattimore var lige ved at lave en interception nær egen end zone, kunne Jaguars sætte endnu 3 point på kontoen til en pause føring på 17-6. 

Saints fik startet 3 quarter i vanlig stil med et field goal til stillingen 17-9. Men på det efterfølgende drive bliver Carr interceptet nær egen endzone og Jaguars returnerer bolden til et touchdown til stillingen 24-9.

Taysom Hill scorer mod Jacksonville Jaguars.

Men så skete det. Saints angreb kom i gang.

Saints går efter det på 4 og 2, og holder liv i et drive. Saints kommer i redzone og efter tre gange Kamara, bliver det Taysom Hill som finder ind i endzonen. En serie, hvor defensive tackle Khalen Saunders var inde for at blokere i redzone.

Efter forsvaret stopper Jaguars på en fjerde down, giver det endnu engang rigtig god field position til Saints. Carr finder Michael Thomas og udligner til 24-24 på et Kamara 2-point conversion.

Saints safety Tyrann Mathieu bliver desværre matchet med Jaguars receiver Christian Kirk, som er noget hurtige og touchdown til Jaguars føring på 31-24.

På kampens sidste Saints drive, viste Saints mere flot angrebs football. Med gode spil af bl.a. Kamara banker Saints på for den uligende scoring. Men efter flere kast i endzone, hvoraf et til tight end Foster Moreau burde være blevet grebet. Løb Saints tør for muligheder og taber kampen 24-31.

Saints har nu tabt to kampe i træk og skal i næste uge møde Indianapolis Colts på udebane.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.