Saints forlænger med guard Cesar Ruiz

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 10. september 2023

New Orleans Saints og guard Cesar Ruiz er blevet enig om en kontrakt forlængelse lige før Saints tager hul på sæsonen mod Tennessee Titans.

Ruiz og Saints er enige om en 4-årig kontraktforlængelse. Og dermed er Ruiz på kontrakt til og med 2027 sæsonen.

Cesar Ruiz
Cesar Ruiz mod New York Jets.

Saints draftede Ruiz i 2020 i første runde, som nummer 24. overall. Han har spillet 46 kampe i sort og guld. Og har startet de 40 på enten guard eller center positionen.

Før 2022 sæsonen forlængede Saints med center Erik McCoy, og Saints har nu sikret det meste af den indvendige del af linjer en god årrække frem.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.