KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints handler Gardner-Johnson til Philadelphia Eagles

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. august 2022

New Orleans Saints har handlet safety Chauncey Gardner-Johnson til Philadelphia Eagles.

Saints får Eagles femte runde valg i 2023, samt et sjette runde valg i 2024. Gardner-Johnson ville tidligere i Saints training camp have ny kontrakt, men dette var Saints ikke villige til. Og parterne har ikke kunne finde en løsning.

Gardner-Johnson tweetede tidligere at han “satsede på sig selv” og mange troede, at han refererede til at han efter sæsonen var free agent, og frit kunne skrive kontrakt men hvilken som helst klub.

Det virker til at Saints har handlet hurtigt og sikret sig noget for Gardner-Johnson, i stedet for at lade ham gå efter sæsonen.

Saints har en del spillere, som potientielt kan tage over for Gardner-Johnson. Det kunne fx. være Bradley Roby der kan tage over på slot positionen. Mens et andet alternativ kunne være Tyrann Mathieu.

Handlen af Gardner-Johnson har ikke gjort Saints defensiv bedre, men kan forhåbentlig kan Saints erstatte Gardner-Johnson med nuværede spillere.

Saints møder Eagles den 1. januar 2023 (uge 17) i Philadelphia.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.