Saints har afholdt try-outs med fire free agents

af | 2. november 2011

Sportsjournalist Aaron Wilson rapporterer, at Saints i går har afholdt try-outs med fire free agents, der alle indtager positionen som safety.

De fire spillere er henholdsvis:

Andrew Sendejo som gik undrafted fra Rice University i 2010. Han blev inviteret til Buccaneers’ camp og har også figureret hos Cowboys og Jets, men uden at opnå kontrakt.

Ricky Price som gik undrafted fra Oklahoma State University i 2009. Chiefs samlede ham op som undrafted free agent og her har tilbragt tiden indtil nu, på holdets practice squad.

Michael Hamlin som blev drafted af Cowboys i 5. runde fra Clemson University i 2009. Hamlin har i 2010 været ved Jaguars og senest ved Colts.

Jonathan Nelson som blev drafted af Rams i syvende runde, i dette års draft. Efter at have tilbragt tiden på Rams’ pracice squad blev Nelson fritstillet i september.

Årsagen til disse try-outs er endnu ukendt.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.