Saints har draft pIck nr. 18

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 10. januar 2022

Saints tog sæsonens sidste sejr over rivalerne fra Atlanta søndag aften. Da San Fransisco 49’ers samtidig vandt deres opgør mod Rams, var sejren over falcons desværre ikke nok for Saints til at komme videre til playoffs.

Derfor kam vi nu begynde at danne os et billede af, hvordan draften kommer til at se ud. I hvert fald i hvilken rækkefølge, holdende har deres picks, og Saints er i år end med draftpick nummer 18 i første runde.

Nfl.com lister i deres gennemgang af draftens umiddelbare rækkefølge QB, WR og OT som Saints’ “biggest needs”. Om vi ser et steal af en QB højt i draften, eller om man vælger at gå med flere offensive våben til de QB’s der allerede er i staben må vi se, når draften bliver afholdt den 28.-30. april i år.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

3 Kommentarer

 1. Ulrik Jensen

  Det bliver spænende at se, hvem Saints tager i den kommende draft. Jeg har ikke kigget så meget på den kommende draftklasse. Men skulle der ikke være en god potion stærke WRs? Det kunne være et område Saints kigger på tror jeg. Michael Thomas har været skadet længe, og hvem er en reel nummer to på Saints depth chart?
  Også den offensive linje kunne være et område der kunne bruge noget upgrade. Og så selvfølgelig Quarterback positionen, kunne Kenny Pickett være én, som Saints går efter?
  Det bliver i hvert fald spænende. Who Dat!

  Svar
 2. kangaroo

  Muligvis ikke et sexy draft pick – men jeg ville håbe på en ung OT med #18
  Med skaderne til både Terron og Ryan har vi behov for en sikker erstatning – og fremtid

  Jeg er med i “The Book Club” og tror Ian Book har en fremtid bag en rigtig O-line
  Jameis i 2022, Taysom som Swiss-knife og Ian som #2 QB
  Så jeg fortrækker at WR (muligvis TE) bliver styrket med draftpick 2 og 3

  Vores Defense er rigtig god – her er mere tale om nye kontrakter
  Kan en god safety sniger sig ind som draftpick 3. runde, så har vi erstatning for Malcolm Jenkins, som ikke bliver yngre
  Ellers ser jeg både P.J. Williams og J.T. Grey som gode fremtidige safeties

  MEN VIGTIGT – vi må beholde DC Dennis Allen

  Svar
  • Ulrik Jensen

   Jeg kan faktisk godt lide, når Saints vælger en offensiv linjemand. Det virker til altid at være et sikkert valg. Nu må vi selvfølgelig lige se, hvad Cesar Ruiz er næste år. Det var ikke godt i år.

   Jeg tror vi får svært ved at “beholde” Dennis Allen. Jeg tænker han får et HC job et sted… men det ville være stort, hvis han blev.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.