KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints har ‘let’ kampprogram i 2014

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. februar 2014

New Orleans Saints havde sidste sæson et af NFL hårdeste kampprogrammer. Saints kampprogram var faktisk kun overgået af Carolina Panthers og Detroit Lions.

Før 2014 sæsonen ser dette noget mere overkommeligt ud.

ESPN har offentliggjort en rankering over samtlige NFL hold og deres 2014 modstanderes sejrsprocenter. Et holds programs sværhedsgrad (“strength of schedule”), beregnes udfra holdets modstandere og deres 2013 resultat.

New Orleans Saints er placeret sammen med Pittsburgh Steelers og Cincinnati Bengals, med det ottende svageste kampprogram. Saints, Steelers og Bengals 2014 modstandere har en sejrsprocent på 46,9%.

Hvis man sammenligner Saints modstandere hjemme, har de tilsammen en sejrsprocent på 50,8. Mens holdene Saints møder på udebane kun vinder 42,9% af gangene. Saints møder kun ét hold på udebane, som endte over .500. Det er Carolina Panthers(12-4).
Derefter er de bedste(2013) hold Chicago, Pittsburgh og Dallas, som alle sluttede 8-8.

Sammenlagt placerer det Saints kampprogram hjemme, som nummer 15-16(med New England Patriots). Mens Saints har Saints det trejde mest overkommelige program for deres udebane kampe.

New Orleans Saints fans skal også håbe på at Saints kommer til at spille ude kampene mod Chicago, Pittsburgh og Cleveland tidligt på året, da vejret denne sæson så ud til at have en vis effekt på Saints angrebsspil. Så kunne man få kampene de steder i september og oktober ville det helt klart være at foretrække.

NFLs kampprogram offentliggøres til april. På en endnu ukendt dag i april, afsløres hele NFLs kampprogram i et show på NFL Network.

Emner: 2014

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.