Saints har to tvivlsomme spillere til kampen mod Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. september 2023

New Orleans Saints (1-0) er fortsat i god stand efter en uge af NFL sæsonen. Saints har kun to spillere som er tvivlsomme til Monday Night kampen mod Carolina Panthers (0-1).

De to spillere er special teams kaptajn J.T. Gray og rookie running back Kendre Miller. De har begge questionable ud for deres navn på kampstatus. Dermed må det formodes at de er 50/50 i forhold til deltagelse i kampen.

De tre sidste spillere forventes alle klar, da de ikke har nogen status ud for deres navn på den sidste skadesrapport.

New Orleans Saints

PositionNameInjuryTorsFreLørGame Status
SJ.T. GrayShoulderLPLPLPQuestionable
RBKendre MillerHamstringLPLPLPQuestionable
TRyan RamczykRestLPFPFP
TEJimmy GrahamRestLPFPFP
TEJuwan JohnsonCalfLPFPFP
NewOrleansSaints.com

Carolina Panthers

PlayerPosInjuryTorsFreLørGame Status
DJ CharkWRHamstringLPLPFPQuestionable
Taylor MotonOTBicepsLPLPFP(-)
Panthers.com

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.