Sekund(er)

Saints havde svært ved at vinde en vindbar kamp

Skrevet af Ulrik Gorm

den 6. november 2023

New Orleans Saints (5-4) vandt til sidst kampen med 24-17 over Chicago Bears (2-7). Men sejren kom ikke helt så nemt i hus som forventet.

Saints kom bagud efter Bears tight end Cole Kmet greb et 18-yard touchdown kast. Men Saints svarede igen med et Chris Olave 8-yard touchdown. Bears kom endnu igen foran med endnu et Kmet touchdown til stillingen 14-7.

Saints udlignede dog inden halvleg, da cornerback Paulson Adebo sikrede Saints bolden med en interception. På det efterfølgende drive kunne Saints alt-mulig-mand Taysom Hill score på et 2-yard touchdown kast fra quarterback Derek Carr.

Bears missede lige inden halvlegen et 40-yard field goal, så stilling forblev 14-14 ved pausen.

Efter pausen spillede forsvaret sig op. Adebo var en af spillerne, som virkelig satte sit mærke på halvlegen. Adebo interceptede sin anden bold i kampen, mens safety Marcus Maye også kunne gribe én.

Saints formåede også at ligge pres på Bears rookie quarterback Tyson Bagent, som blev sacket to gange.

Men selvom det flere gange virkede til, at Saints havde kampen under kontrol. Kunne holdet ikke skabe det fornødne afstand til Bears.

Og kampen blev først endeligt afgjort, da Hill skaffede den fornødne første down med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

Saints møder Minnesota Vikings næste søndag på udebane. Kampen sparkes i gang kl. 19:00.