KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints havde ulovligt belønningssytem

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. marts 2012

Gregg Williams administrede 'Bounty' puljen

Flere amerikanske sider rapporterer at New Orleans Saints står til en betydelig stor straf for at have et internt belønningssystem. Hvad flere medier beskriver som 22 – 27 forskellige defensive spillere for Saints har været en del af.

Det lader til at være en puljepenge som flere spillere kunne belønnes bla. for at levere et hit, hvor en modstander skulle køres fra banen blev belønnet med 1.000 $,  et knock out 1.500$ osv.

Det var åbentbart ikke kun spillere som var en bidrog til belønningssytemet, men også tidligere defensiv koordinator Gregg Williams og flere andre trænere. Gregg Williams var også manden som administrede ‘bounty’ puljen.

NFLs Roger Goodell udtalte at NFL startede undersøgelsen af Saints tilbage i 2010, hvor Saints vandt Super Bowl XLIV. Dette gjorde ligaen da der florerede rygter om at Saints bevist ville ramme henholdsvis Cardinals Kurt Warner og ugen senere Vikings Brett Favre.

CBSsports rapporterer yderligere at Saints linebacker Jonathan Vilma bidrop med en 10.000$ bounty på Vikings QB Brett Favre forud for NFC finalen.

Udtalelse fra Saints ejer Tom Benson

I have been made aware of the NFL’s findings relative to the “Bounty Rule” and how it relates to our club. I have offered and the NFL has received our full cooperation in their investigation. While the findings may be troubling, we look forward to putting this behind us and winning more championships in the future for our fans.

Hvad Saints straf bliver af hele denne skandale vides endnu ikke, men NFL.coms spår at der muligvis bliver tale om bøder, suspensioner til enkelte spillere og muligvis tab af draft picks for klubben.

 

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Hvis det her er rigtigt mister jeg al respekt for Saints og vil kraftigt overveje at om det er et hold jeg vil holde med mere. Det her har absolut ingen plads i sport!

  Svar
 2. Stefan Vestergaard

  Pinligt !!!

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Er Saints det eneste hold der har disse ‘bounty’ puljer? Det er ifølge flere NFL spillere ikke rigtigt. De skulle eftersigende findes i alle NFL klubber. Gad vide om Panthers, Falcons og Buccaneers(og alle Saints andre modstandere…) ikke har en pæn ‘Bounty’ for et Drew Brees hit eller skade?!

  Svar
  • BoondockSaint

   Det skulle egentlig ikke undre mig hvis der foregik samme interne aftaler i andre klubber. Den tanke får mig egentlig bare til at miste lysten til at se nfl. Sådanne aftaler er ikke iorden bare fordi ”alle andre også gør det”. Hvis det bredt forgår i nfl har sporten sgu mistet en stor del af min respekt, ligesom Saints har, hvis deres organisation har vidst noget om belønningerne til Saints spillere.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.