Mickey Loomis kan se frem til at blive anklaget for aflytning, ikke i første omgang af NFL, men i første omgang i en civil retssag.

Afsløringen er kommet i forbindelse med udsendelsen på ESPN “Outside the Lines”, som er et program, der laver undersøgende journalistik, om hvad der sker uden for banen i forskellige sportsgrene.

De har efter sigende fundet ud af, at i år 2000 installerede New Orleans Saints et elektronisk apparat, som skulle optage hvad Saints’ coaches sagde i løbet af kampene i løbet af sæsonen. Dette er ikke ulovligt og skete under GM Randy Mueller.

Mickey Loomis blev GM i New Orleans i 2002 og i løbet af den første sæson, blev dette apparat brugt omvendt, så de lyttede til hvad modstandernes coaches sagde i løbet af kampene. Dette foregik efter sigende i de to næste sæsoner.

Jim Letten, som er statsadvokat, har udtalt, at han modtog anklagen i fredags. Han siger dog også, at han ikke må udtale mere på nuværende tidspunkt.

Hvis Saints, eller rettere sagt Mickey Loomis, bliver kendt skyldig kan de forvente endnu en straf af NFL. Mickey Loomis har i forvejen karantæne for de første otte kampe af den kommende sæson, grundet hans medvirken i den såkaldte Bounty-gate.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.