KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints ikke længere blandt favoritterne til Super Bowl

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 5. november 2020

New Orleans Saints lignede i starten af sæsonen et af de bedste hold i NFC, men som tiden er gået har det billede ændret sig. Efter en fantastisk start på sæsonen hvor New Orleans Saints fik store roser fra eksperter og kommentatorer på tv, så tegner der sig nu et andet billede. Der bliver således ikke længere snakket om dem som et top-5 hold i NFL, og håbet om Super Bowl bliver mindre for hver runde der går. Holdet har bare ikke vist det der skal til, og det som man forventer fra en Super Bowl-udfordrer i den første halvdel af sæsonen.

New Orleans med bekymrende spil

The Saints har igennem sæsonen tabt kampe til hold, som de ikke burde smide point til. For eksempel tabte man til Oakland, som man alt andet lige bør kunne slå uden de store problemer. Spillet har altså ikke fungeret som det skal, og vi har også måtte se New Orleans komme bagud i mange kampe. Her har de dog været gode nok til at få vendt flere af kampene. For eksempel kæmpede man sig tilbage mod Chargers og Lions, hvor man i øvrigt var bagud med dobbeltcifre i første halvleg. Det må siges at være et positivt tegn for Sean Peyton, der kan være glad for at hans hold udviser en stærk mentalitet og fightervilje. Stadig kan det ikke være tilfredsstillende, og det er bekymrende at holdet ikke kan starte kampende i bedre facon. Det er derfor noget der skal laves om på, hvis de skal gøre sig forhåbninger om succes i denne sæson. The Saints ligger dog stadig med om playoff-pladserne, og ser vi på sport betting giver de odds 2.40 på at vinde NFC South, mens Tampa Bay Buccaneers er favoritterne til odds 1.50. Bookmakerne spår altså stadig en fornuftig chance for holdet til at klare sig videre, og håbet er derfor ikke tabt for New Orleans, der dog skal hanke godt og grundigt op i resten af sæsonen.

Forsvarende mestre er favoritter

Derimod ser det anderledes ud for hold som Kansas City Chiefs, der igen ser ud til at være holdet man skal slå i denne sæson. De forsvarende mestre er det mest komplette hold både defensivt og offensivt, hvor Patrick Mahomes fortsætter med at brillere, hver gang han træder ind på græsset. Tilgangen af Le’Veon Bell har kun forstærket deres i forvejen stærke offensiv, og han kommer uden tvivl til at give mange spillere mareridt. De må derfor regnes som favoritter til at vinde Super Bowl i denne sæson, hvor også Seattle Seahwaks ser spændende ud. Det gør de ikke mindst takket være Russell Wilson, der står stærkt til vinde MVP-prisen i år. Derimod er deres forsvar til at tale med, og det er derfor svært at se dem for alvor være favoritter.

Der er flere gode hold derude, og Saints er derfor nødt til at forbedre sig hvis de skal gøre sig forhåbninger om Super Bowl, hvor de skal først og fremmest vinde flere af deres kampe.

Emner:

1 Kommentar

  1. kangaroo

    Hvorfor er vi ikke længere topkandidat ?
    SKADER og især savnet af Michael Thomas

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.