New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Saints kamp mod Panthers flyttet

af 25. november 2013Nyheder

Ifølge ESPNs Mike Triplett har NBC annonceret at Saints uge 14 kamp mod Carolina Panthers bliver flyttet til prime time. Dette betyder at kampen ikke som planlagt bliver spillet klokken 19:00 dansk tid, men klokken 02:30.

Dette er den første af to tæt placerede Saints-Panthers kampe (uge 14 og 16). Panthers har vundet deres syv sidste kampe og er sammen med New Orleans Saints et af de varmeste hold i NFL.

Det betyder dog at flere danske Saints fans skal finde kaffekopperne frem tilen sen søndag nat. Saints har dog klaret sig rigtig godt de seneste primetime kampe de har spillet. Saints har vundet de seneste 12 aften (nat) kampe som Saints har spillet, heriblandt to i år.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.