Saints kampprogram er klar

af 21. april 2017Nyheder

NFL offentliggjorde natten til fredag deres kampprogram for 2017 sæsonen. Der bliver Saints kampe både jule- og nytårsaften.

Heldigvis for danske Saints fans er det et meget taknemmeligt kampprogram for danske fans. Langt de fleste af Saints kampe bliver spillet klokken 19:00 dansk tid. Saints spiller kun tre kampe på andre tidspunkter.

De tre kampe er åbningskampen den 11. september, som er sæsonens første monday night kamp. Her møder Saints på udebane Minnesota Vikings. Derefter skal vi helt frem til den 26. november før kaffekopperne skal frem igen. Saints møder Los Angeles Rams på udebane og kampen starter kl. 22:05. Den sidste af de tre sene kampe er ude kampen mod Atlanta Falcons. Dette er en Thursday Night kamp, som spilles på Atlantas nye hjemmebane.

Der ud over spiller Saints klokken 19: juleaften på hjemmebane mod Atlanta Falcons og nytårsaften ligeliedes klokken 19:00 ude mod Tampa Bay Buccaneers. Dette er den sidste kamp i den regulære sæson.

Se hele det opdaterede kampprogram for 2017 her.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.