Saints må undvære to spillere mod Falcons

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. december 2022

New Orleans Saints (4-9) må undvære to spillere mod Atlanta Falcons (5-8). Det er hvad man kan læse ud af kampens sidste skadesrapport.

De to spilere Saints ikke har til rådighed er linebacker Zack Baun og safety P.J. Williams. Baun har en ankel skade, mens Willams knæ ikke endnu er klart.

Saints har syv spillere der questionable. I mellem disse er safety J.T. Gray, som ellers så ud til at være i bedring, men ikke trænede fredag. Kampens ikke aktive offentliggøres søndag kl. 17:30.

PosNavnSkadeOnsTorsFreStatus
LBZack BaunAnkleDNPDNPDNPOut
SJ.T. GrayHamstring/BackLPFPDNPQues.
TEJuwan JohnsonAnkleLPLPLPQues.
DECameron JordanFootLPLPFP
CBMarshon LattimoreAbdomenLPLPLPQues.
KWil LutzIllnessDNPFPFP
TRyan RamczykRest/KneeLPFPFP
TEAdam TrautmanAnkleLPLPLPQues.
DEPayton TurnerAnkleLPLPFPQues.
RBDwayne WashingtonIllnessDNPDNPDNPQues.
LBPete WernerAnkleLPLPLPQues.
SP.J. WilliamsKneeDNPDNPDNPOut

Falcons er noget mindre skadesramt. De har blot én spiller som er ude. Falcons er uden offensiv tackle Chuma Edoga, og de to andre på skadesrapporten har ingen skadesstatus og må forventes klar. De er runningback Cordarrelle Patterson (hvile) og receiver KhaDarel Hodge (sygdom).

Saints møder Falcons søndag klokken 19:00.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.