Sekund(er)

Saints missede mulighederne i Houston

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. oktober 2023

New Orleans Saints (3-3) udnyttede ikke deres muligheder, da de var på besøg hos Houston Texans (3-3) søndag aften.

Saints kom ikke foran på noget tidspunkt i kampen. Selvom holdet havde mulighederne. Saints missede en 3-0 føring, da kicker Blake Grupe missede et 52-yard field goal. Og Saints linebacker Zach Baun på det efterfølgende drive interceptede Texans rookie quarterback C.J. Stroud, men fumblede bolden tilbage til Texans. Derefter kunne Texans scorer kampens første touchdown.

På det næste drive fandt quarterback Derek Carr wide receiver Rashid Shaheed på et 34- yard touchdown kast til udligning 7-7.

Inden pausen nåede Texans, at score et touchdown. Her fandt Stroud receiver Robert Woods for et 6-yard touchdown. Mens Saints scorede et 48-yard field goal til stillingen 17-10.

I anden halvleg spillede forsvaret bedre. Men det var aldrig helt nok, da Saints angreb ikke kunne finde endzonen. Et problem som angrebet ikke har løst endnu. Når holdet er i redzone stopper holdets drives.

Saints satte blot 3 point point på tavlen i anden halvleg, hvilket Texans også gjorde. Det hjalp heller ikke, at Saints på sidste drive for en udligning, var uden Ryan Ramczyk og med Cesar Ruiz på tackle. Angrebet kunne ikke få bolden i endzone og Texans kunne trække sig sejrrigs ud af opgøret.