KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints missede mulighederne i Houston

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. oktober 2023

New Orleans Saints (3-3) udnyttede ikke deres muligheder, da de var på besøg hos Houston Texans (3-3) søndag aften.

Saints kom ikke foran på noget tidspunkt i kampen. Selvom holdet havde mulighederne. Saints missede en 3-0 føring, da kicker Blake Grupe missede et 52-yard field goal. Og Saints linebacker Zach Baun på det efterfølgende drive interceptede Texans rookie quarterback C.J. Stroud, men fumblede bolden tilbage til Texans. Derefter kunne Texans scorer kampens første touchdown.

På det næste drive fandt quarterback Derek Carr wide receiver Rashid Shaheed på et 34- yard touchdown kast til udligning 7-7.

Inden pausen nåede Texans, at score et touchdown. Her fandt Stroud receiver Robert Woods for et 6-yard touchdown. Mens Saints scorede et 48-yard field goal til stillingen 17-10.

I anden halvleg spillede forsvaret bedre. Men det var aldrig helt nok, da Saints angreb ikke kunne finde endzonen. Et problem som angrebet ikke har løst endnu. Når holdet er i redzone stopper holdets drives.

Saints satte blot 3 point point på tavlen i anden halvleg, hvilket Texans også gjorde. Det hjalp heller ikke, at Saints på sidste drive for en udligning, var uden Ryan Ramczyk og med Cesar Ruiz på tackle. Angrebet kunne ikke få bolden i endzone og Texans kunne trække sig sejrrigs ud af opgøret.

Udvalgte statistikker

Derek Carr 32 på 50 kast, for 353 yards og 1 TD (1 INT)

Alvin Kamara 19 løb for 68 yards

Chris Olave 7 receptions for 96 yards

Demario Davis 7 comb tackles

Carl Granderson, Demario Davis 1 sack hver

Zach Baun 1 interception (1 fumble)

Saints har en kort uge. Og møder allerede torsdag (natten til fredag) Jacksonville Jaguars kl. 02:!5.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  En mulighed er at overlade Taysom Hill kontrol som QB når vi er i Red Zone
  Derek Carr synes at fryse når han kommer indenfor 25 yards af endzone
  Vi må lære at gøre arbejdet færdigt

  Svar
  • Lars Aanaes

   Tvivler på det gør noget. I mine øjne er det spilkaldet der er håbløst. Vi var under konstant pres (grundet skader osv), men hvad hjælper mod det blandt andet? Screens. Vi lavede en og opgav det derefter. Kast dog på 3 down til sidst en WR screen til Olave. Det var så forudsigeligt, og ringe kald offensivt kampen igennem.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.