Saints misser på deshaun watson. men er det i virkeligheden en god ting?

Skrevet af Lok12Lok

Skrevet af Lok12Lok

den 22. marts 2022

New Orleans Saints’ front office brugte det meste af sidste uge på at skabe cap space (igennem restructures og kontraktforlængelser) og på at lokke Deshaun Watson til at ophæve hans no-trade clause for holdet. Dog endte Watson i sidste ende med at vælge Cleveland Browns, der samtidig gav den unge quarterback $230 millioner, hvor hver enkelt dollar er garanteret.

Loomis, Allen og selv Gayle Benson gjorde alt hvad de kunne for at overbevise Watson. Albert Breer skrev, at Saints mødtes med Watson en 2. gang i håbet om at få handlen over linjen, hvilket gjorde holdets intentioner klare. De var interesseret og ville gøre næsten alt for at sikre fremtidens QB.

I sidste ende valgte han pengene og den gode roster Browns har. Dog kan dette ende med at være en god ting for Saints. Først og fremmest slipper de for at betale en trade pris på 3 års 1st round picks + en spiller som f.eks. Cesar Ruiz. Personligt havde jeg intet problem med prisen, da picks i sidste aldrig er en garanti for kvalitet. Vi har for nyligt set Los Angeles Rams bruge deres picks til at trade for etablerede spillere og det virker jo fint. Dog er rookies ideelle til at opbygge et holds kerne og de koster meget lidt, hvilket ville kunne have påvirket holdets evne til at forbedre holdets dybde og talent i de kommende år.

Dog er prisen på Watson’s kontrakt den største grund til at være glad for, at han valgte et andet hold. $230 millioner garanteret for en spiller der højst sandsynligt bliver suspenderet i næste sæson og stadig har en sag med 22 “civil lawsuits” er, i min optik, noget svineri og noget som Saints aldrig skulle gå med til (hvilket de ikke gjorde, da Browns var det eneste hold, der tilbød denne kontrakt). Browns har endda indført klausuler, så Watson altid vil få hans penge, på trods af potentielle konsekvenser fra NFL. Watson er en fantastisk spiller, men dette er et dårligt look for Browns og NFL. De har vist, at talent altid kommer først. Elementer som moral og etik er sekundære og i sidste ende noget som er godt at have, men kan tilsidesættes for chancen for at vinde en Super Bowl.

Saints viste også deres vilje til at tilsidesætte dette, hvilket gjorde flere fans sure og skuffede og mange var også lettede da Watson valgte Browns. Saints har brug for en quarterback, men der er helt sikkert noget galt med at give afkast på organisationens værdier og sjæl, blot for at få en spiller og endda en spiller, som agere ansigtet for holdet og i Saints tilfælde, hele New Orleans. Derfor er jeg, og mange andre, af den overbevisning at dette i sidste er en god ting for Saints. De har stadig et stort hul på quarterback positionen, men dette kan løses på kort sigt ved at resigne Jameis Winston (som også har haft juridiske problemer, men for langt tid siden), eller på længere sigt igennem draften. Og vi kan være sikre på. at holdet fremadrettet vil gøre alt, hvad de kan for at finde fremtidens QB. Dog er der forhåbentlig tale om en talentfuld spiller, som ikke kommer med den baggage, som Watson gjorde.

Update: Saints har underskrevet en 2-årige kontrakt med Jameis Winston

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  Saints og Deshaun bør ikke nævnes i samme sætning
  Jeg er glad for at Saints ikke pantsatte hele holdet for en “seksuel spærreballon” med gode kaste egenskaber

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Jeg er nu også godt tilfreds med at Deshaun spiller andetsteds. Jeg ville rigtig gerne have talentet, men bagagen… nej tak.
  Jeg er lettet. Og nu med Winston kan Saints forhåbentlig finde noget talent i draften? Kenny Pickett ?!

  Svar
 3. kangaroo

  Efter Terron er væk vil jeg forslå at rykke op i draften og snuppe OT Charles Cross = næste 5-8 års LT for Saints

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.