Saints mister endnu en free agent

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 13. marts 2013

New Orleans Saints mistede endnu en free agent da tackle Jermon Bushrod underskrev en kontrakt med Chicago Bears.

Bushrod skrev under på en kontrakt med Bears til en værdi af 35,9 millioner dollars, hvor han er sikret 17,7 millioner. Bushrod følger så med tidligere offensive linje coach Aaron Kromer til Chicago.

Bushrod blev oprindeligt draftet af Saints i 2007 som nummer 125 overall. Derefter kom han først for alvor ind i startopstillingen i 2009 og spillede derefter alle kampe i 2010,2011 og 2012.

Bushrod blev valgt til pro bowl i 2011 og 2012.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

9 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Jeg begynder at være bekymret. Ingen backup til brees, og nu ingen lt på
  rosteren overhovedet! I stedet for at kunne koncentrere sig om at finde
  d talent, skal Saints nu bruge kræfter på at finde en qb, og en, hvis
  ikke to, ot’s der kan beskytte Brees’ blind side, hvilket må siges at
  være rimelig vigtigt.

  Jeg håber så bare dette bliver fundet i FA,
  så der ikke skal bruges draft picks på det. På den anden side, kan det
  vel også være en mulighed at forsøge at finde erfaren talent til d i fa,
  og bruge lidt af draften på at finde en ny backup qb og en lt. Jeg ved
  dog ikke hvem det skulle være. Jeg har, som mange andre Saints fans
  sikkert også har, nærmest kun koncentreret mig om d prospects til
  draften.

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Nej Saints var hård ramt på førstedagen af freeagency. Jeg er noget forundret over at Saints ikke forsøgte at holde på Bushrod. Men de må have et eller andet i støbeskeen som de havde da de kort tid efter Carl Nicks tog til Tampa sidste år og kort tid efter hentede Ben Grubbs fra Ravens. Ellers må de have stor tiltro til Charles Brown eller en af rookierne(?).
   Jeg kan godt forstå Chase Daniel ville forsøge sig et sted hvor der var en mere realistisk sandsynlighed for en starterplads, hvilket han ikke har i New Orleans. Uheldigvis for Saints mangler vi nu en som kan være en god backup for Brees(7-9-13…). Der går rygter om at Sean Canfield eller Luke McCown (Falcons) kunne være muligheder. Jeg kunne godt tænke mig at Payton har fundet en rookie som han og Brees kan forme indtil han kan tage over for Brees om 100 år.

 2. BoondockSaint

  Kan man ikke skrive kommentarer til indlæg mere, ved bare at være logget ind på NOS.dk? Jeg får en besked om at jeg skal logge ind, hvilket jeg er, eller vælge et navn hvilket jeg så har gjort, men så står indlægget som om jeg ikke er logget ind. Altså uden billede o.s.v

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Jo det skulle man gerne kunne 🙂
  Jeg har ændret kommentar systemet til Disqus systemet som vi havde her på sitet i en kort periode. Men arbejder lige på at alle vores gamle kommentarer igen bliver synlige. Du skulle gerne være i stand til at kommentere via din normale NewOrleansSaints.dk profil. Er det ikke tilfældet?

  Svar
  • BoondockSaint

   Selvom jeg er logget ind på siden, beder den mig om at logge ind eller skrive et navn og min mail, når jeg vil poste kommentarer som denne. Så jeg skal skrive navnet BoondockSaint og min mail hver gang, hvor kommentaren før automatisk blev noteret som BoondockSaint’s kommentar.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg ved ikke om det er det men der står på DISQUS hjemmeside at der kan gå op til 24 timer for at alle data er synkroniseret. Jeg holder øje med det.

  • BoondockSaint

   Det virker ikke til at have ændret sig. Skal stadig skrive mit navn hver gang, på trods af jeg er logget ind på min profil her på siden, og min avtar kommer heller ikke frem ved kommentaren.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Nej det lader ikke til at Disqus og wordpress profilen arbejder sammen. Men hvis du opretter dig på Disqus kan du ‘claim’ dine kommentarer.

   How do I claim comments made before creating my account?

   If you’ve made any comments without a Disqus account, you can easily add them to your account after you’ve signed up. For more information, read about Merging Profiles/Claiming Comments.

   LINK: http://help.disqus.com/customer/portal/articles/466181-commenting-f-a-q-

   Hvis du har en facebook/twitter/google+ konto kan du også bruge en af dem.

 4. Guest

  test

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.