Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Saints nye uniformer

af 3. april 2012Blogs3 Kommentarer

Idag blev de nye Nike uniformer vist for første gang ved et stort show i New York. På Saints ser den største visuelle ændring ud til at være halsen, som før havde en guldkant helevejen rundt om halsen, til nu at være sort på den forreste del og guld på siden og rundt.

Ved præsentationen har Saints repræsenteret i sorte bukser og sort jersey (selvfølgelig!).

Ellers ser det det umiddelbart ud til at det er materiale mæssige ændringer der er foretaget. Ifølge Nike, så vil Saints benytte Elite 51, som skulle være en meget lettere jersey.

Se flere billeder af Saints nye uniform her. Hvis man har interesse kan man også tjekke Saints rivaler fra NFC South ud: Atlanta Falcons, Carolina Panthers og Tampa Bay Buccaneers.

Her ses alle den nye uniformer samlet, og det ser ud til at det kun er Seattle Seahawks som har fet en stor makeover.

 

EMNER: Jersey I Uniform

3 Kommentarer

  1. Avatar

    Synes generelt de er fede nok 🙂 Kan godt lide Seahawks nye!!

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Jeg er mere til de klassiske. Jeg syntes også at have læst at fire fem klubber har gjort indsigelser mod de nye uniform, dog ikke NO, men Atlanta skulle vist være en af dem.

    Jeg glæder mig lidt til at se hvor meget de authentics kommer til at koste.

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.