Saints officielt elimineret fra slutspillet

af 21. december 2015Nyheder

New Orleans Saints blev søndag officielt elimineret fra slutspilsbilledet, da både Minnesota Vikings og Seattle Seahawks vandt deres respektive kampe.

new-orleans-saintsDermed er krav om 9 eller flere sejre for at få et wild card til dette års slutspil. Da Saints maksimalt kan nå 8-8, hvis de vinder resten af holdets kampe, er dette en umulig opgave.

Saints har nu blot æren at spille for de resterende tre kampe mod Detroit Lions i nat, og senere mod Jacksonville Jaguars og den sidste kamp mod Atlanta Falcons.

Saints ligger med lige nu til at drafte som nummer 11. Saints modstandere i 2016 kan ses her. Der er to modstandere som endnu ikke er fundet, og som bliver bestemt af 2015s resultat. Her skal Saints fans holde øje med stillingen i NFC East og North. Saints møder de hold der slutter i på samme placering. Lige nu ville det være Dallas Cowboys og Detroit Lions.

EMNER: 2016 I Draft

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.