Saints officielt elimineret fra slutspillet

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 21. december 2015

New Orleans Saints blev søndag officielt elimineret fra slutspilsbilledet, da både Minnesota Vikings og Seattle Seahawks vandt deres respektive kampe.

new-orleans-saintsDermed er krav om 9 eller flere sejre for at få et wild card til dette års slutspil. Da Saints maksimalt kan nå 8-8, hvis de vinder resten af holdets kampe, er dette en umulig opgave.

Saints har nu blot æren at spille for de resterende tre kampe mod Detroit Lions i nat, og senere mod Jacksonville Jaguars og den sidste kamp mod Atlanta Falcons.

Saints ligger med lige nu til at drafte som nummer 11. Saints modstandere i 2016 kan ses her. Der er to modstandere som endnu ikke er fundet, og som bliver bestemt af 2015s resultat. Her skal Saints fans holde øje med stillingen i NFC East og North. Saints møder de hold der slutter i på samme placering. Lige nu ville det være Dallas Cowboys og Detroit Lions.

Emner: 2016 | Draft

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.