New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Saints officielt elimineret fra slutspillet

af 21. december 2015Nyheder

New Orleans Saints blev søndag officielt elimineret fra slutspilsbilledet, da både Minnesota Vikings og Seattle Seahawks vandt deres respektive kampe.

new-orleans-saintsDermed er krav om 9 eller flere sejre for at få et wild card til dette års slutspil. Da Saints maksimalt kan nå 8-8, hvis de vinder resten af holdets kampe, er dette en umulig opgave.

Saints har nu blot æren at spille for de resterende tre kampe mod Detroit Lions i nat, og senere mod Jacksonville Jaguars og den sidste kamp mod Atlanta Falcons.

Saints ligger med lige nu til at drafte som nummer 11. Saints modstandere i 2016 kan ses her. Der er to modstandere som endnu ikke er fundet, og som bliver bestemt af 2015s resultat. Her skal Saints fans holde øje med stillingen i NFC East og North. Saints møder de hold der slutter i på samme placering. Lige nu ville det være Dallas Cowboys og Detroit Lions.

EMNER: 2016 I Draft

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.