KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints Picks 2016: BYE week edition

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 8. oktober 2016

New Orleans Saints afholder deres fri uge og spiller derfor ikke. Dette betyder dog ikke at der ikke er muligheder for at samle lodder i Saints Picks 2016 denne uge.

 

Det du skal gætte på denne uge er:

Hvem vinder i NFC South kampene:

Atlanta Falcons – Denver Broncos.

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers.

Der ud over er der ekstra lodder til dem der gætter scoreren for de tre NFC hold.

Et bud kan dermed være:

DENVER, TAMPA BAY, ATL(20-29), TB(30-39), CAR(20-29).

 

Held og lykke!

6 Kommentarer

 1. kangaroo

  DENVER
  PANTHERS

  Atlanta (20+)
  Panthers (40+)
  Tampa (20+)

  Svar
 2. Salar

  Denver (just because it is The Dirty Birds – som aldrig skal vinde) – Tampa Bay (grundet Newtons skade)

  ATL (20-29), TB (20-29), CAR (20-29)

  Go Broncos – GO!!!

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  DENVER – TAMPA BAY
  ATL (20+), CAR (20+), TB (20+)

  Svar
 4. BoondockSaint

  Denver, panthers, atl 20-29, car 20-29, tb 20-29,

  Svar
 5. Rise up

  Denver mig her og Denver mig der. Det er jo let nok at få et ry som et godt forsvar hvis ikke man møder et ordentligt angreb. Men helt ærligt: De havde jo ikke en chance! Det burde næsten koste en “unsportsmanlike conduct” at køre begge de regerende Super Bowl contenders over inden for 8 dage. Men i stedet tager vi lige og sætter runner up fra 2015 på plads på søndag, når vi nu er igang med at give favoritterne det glatte lag.

  Nu er det selvfølgelig den tid på sæsonen hvor Falcons normalt imploderer, men i modsætning til sidste år hvor I satte gang i vores nedtur i runde 6, er der intet der tyder på at Falcons vil få gummi-arme (eller krokodille-arme om I vil) i år. Så sig mig: Hvordan ser det ud fra Bounty-hunter lejren når jeres elskede divisionsfæller pløjer gennem den ene SB favorit efter den anden? Jeg gætter på I glæder jer over at the Dirty Birds holder NFC South fanen højt, når nu I andre tre ikke gider komme igang? Og mens I alligevel er ved at gnaske lykke-piller, så glæd jer over at I var ca. lige så meget med i kampen mod Falcons på jeres hjemmebane, som Broncos var på deres – eller, dvs., I var også kun nede med to scoringer ved halvlegen… så jeg tror på en tæt kamp når I møder Broncos… og Panthers for den sags skyld, for de blev jo slået med flere points end I gjorde, så den skulle ligge lige til højrebenet.

  Svar
 6. Ulrik Gorm Jensen

  Det ser interessant ud for Falcons. Men som du også nævner, så skal de fortsætte med at vinde og kan de det? Lige nu ser det sådan ud. Men er det ikke også ådan med Matt Ryan. Et godt år et dårligt år…?
  Det bliver interessant at se, hvilket andet hold der vil forsøge at kæmpe med Falcons om 1. pladsen. Saints skal igang… men forsvaret ser stadig for svagt ud til rigtig at kunne udfordre. Men nu kommer Breaux og Rankins snart tilbage, så måske kan det sætte nogle ting igang. Bucs ser spænende ud. Dem kan jeg ikke helt finde ud af… Panthers de skal nok komme tilbage. Specielt med Cam Newton ved roret.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.