Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten en Saints J-E-R-S-E-Y!

Picks går i sin enkelthed ud på, at du klikker ind på GAMEDAY indlægget, når det er udgivet. Laver en kommentar, hvor du gætter på følgende 4 ting:

  • Hvem vinder kampen?
  • Hvor mange point laver Saints? Fx. 0-9, 10-19, 20-29 ect.
  • Hvilken spiller scorer de første point for Saints?
  • Hvem laver flest taklinger for Saints? (ifølge NFL.coms stats)

Et bud til konkurrencen kan således være:

Saints, 20-29, Alvin Kamara, Marshon Lattimore

NYT I KONKURRENCEN! Du får et lod yderligere hvis du Re-Tweeter GAMEDAY indlægget på twitter eller DELer indlægget på facebook.

Konkurrencen løber den regulære sæson igennem, og når Saints (måske) skal spille med i playoffs, så fortsætter vi konkurrencen, så længe Saints er med. Forhåbentlig frem til og med Super Bowl.

Når Saints sidste kamp er spillet, udtrækkes vinderen, blandt alle dem der har fået lodder i puljen. Dermed er ét lod nok for at vinde konkurrencen. Så kommer man ikke med fra uge ét, kan man altid komme med senere på sæsonen.

Sidste sæson vandt Salar … og modtog bogen “FANtastisc Saints!” som præmie.

I år er der ekstra god grund til at deltage. Du kan nemlig vinde en Saints jersey. Så skal det være Kamara, Thomas eller Brees?

Stillingen

Navn – lodder

De rigtige

UGE 1:

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.