Saints siger farvel til Lofton

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 9. marts 2015

New Orleans Saints sagde her til aften farvel til middle linebacker Curtis Lofton.

Lofton blev eftersigende ‘shoppet’ og da ingen meldte sig i en trade har Saints valgt at sige farvel til deres defensive kaptajn.

Saints sparer derved $4,5 million på deres salary cap.

Lofton lavede 4. flest taklinger i NFL med 144 i 2014. Lofton kom til New Orleans i 2012 efter at have spillet fire år for Atlanta Falcons. Lofton var defensiv kaptajn for Saints i 2013 og 2014.

Saints har nu ikke mange middle linebackers tilbage. David Hawthorne er pt. stadig på rostoren, men bliver muligvis også cuttet og back-up Ramon Humber bliver free agent i morgen.

 

2 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Af de moves de har lavet i FA indtil videre er det her nok det jeg har sværest ved at forstå

  Lofton var sammen med Keenan Lewis i top på saints defense sidste år, og havde også en stor rolle som leder og defensive captain – og både Loomis og Payton fremhævede flere gange gennem året, at stabilitet og lederskab var vigtigere på defense end de måske havde regnet med forud for sidste års FA.
  Når man så ikke engang får noget særligt for ham, så forstår jeg slet ikke, at man lader ham gå, særligt når der var mulighed for at reducere hans salary-cap impact ved at konvertere roster-bonus’en

  Svar
 2. kangaroo

  Lofton var en “captain” på holdet
  – må have været årsager udover cap-situationen
  Brandon Browns bliver god erstatning i lockerroom – men på banen…. ?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.