Saints skriver kontakt med stor fan favorit

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 26. juli 2023

New Orleans Saints har skrevet kontrakt med en stor fan favorit før holdet starter training camp.

Saints har indgået en 1-årig kontrakt med tight end Jimmy Graham.

Ifølge head coach Dennis Allen prøvede Saints allerede sidste sæson, at hente Graham til New Orleans.

Graham havde en forrygende workout for Saints. Og Graham var i en imponerede fysisk form og har fortsat rigtig gode evner til at begå sig på højeste niveau.

Allen fortalte også pressen, at det sammen med Grahams ønske om at være i NOLA alt sammen gik op i højere enhed. Graham tilføjer dermed en god dybde til et allerede rigtig god TE enhed hos Saints.

Saints har nogle gode unge TEs sammen med Graham, Taysom Hill, Juwan Johnson og Foster Moreau giver Saints et utrolig dybde på positionen.

Sammen med nyheden og Grahams reunion med Saints, fortalte holdet også at de havde skrevet kontrakt med guard Trai Turner.

Turner er fra New Orleans og den 30-årige guard som senest har spillet for Washington Commanders giver Saints yderlige dybde på den offensive linje.

Saints starter nu training camp og begynder for alvor forberedelserne til kommende sæson. Saints spiller den første preseason kamp søndag den 13. august kl 19:00, når holdet møder Kansas City Chiefs på hjemmebane i Superdomen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.