KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints taber dramatisk kamp til Buccaneers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. september 2022

New Orleans Saints og Tampa Bay Buccaneers fulgtes ad langt hen i kampen, men et slagsmål var med til at sætte Buccaneers i gang.

Saints Wil Lutz lavede kampens første point på kampens første drive. Her lavede Lutz et 31-yard field goal. Og herefter gik Saints angrebspil mere eller mindre i stå.

Saints forsvar havde en god præstation kampen igennem, men specielt i første halvleg, hvor enheden bl.a. stoppede Buccaneers på en 4 og 1 situation. Buccaneers forsøgte at få den ene yard med et Leonard Fournette løb, men Carl Granderson lavede taklingen en yard bag line of scrimmage. Saints havde dog problemer med at få pres på Tom Brady, som blot blev sacket en gang, af David Onyemata og Shy Tuttle.

I anden halvleg lyste frustrationerne ud af Buccaneers spillerne. Specielt Tom Brady og Mike Evans. Brady smadrede igen en tablet i frustration, og Evans fik nok at Saints’ Marshon Lattimore. Dette udviklede sig til et regulært slagsmål på banen, og begge spillere blev smidt ud af kampen.

I fjerde kvarter i altid galt for Jamies Winston, som kampen igennem spillede med fire brækkede ryghvirvler. Winston kastede tre interceptions, som resulterede i 17 fjerde kvarter point til Buccaneers.

En vild kamp, hvor Saints havde mulighederne til at slå Brady for femte gang i træk. Men fejl og dårlig spil og dommerpræstationer kom i vejen.

Saints næste opgave er en udebanekamp mod Carolina Panthers kl. 19:00.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.