Saints tabte vigtigt NFC South opgør til Falcons

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 27. november 2023

New Orleans Saints måtte se sig slået med 24-15, da holdet gik fra banen i Mercedes-Benz Stadium. Saints har nu tabt to kampe i træk, men har stadig mulighederne i egne hænder.

Saints satte sig ellers godt på kampen i starten. Saints dominerede boldbesiddelsen, men kunne ikke sætte de fornødne point på tavlen, hvor der traditionen tro stod “Visitors”. Kicker Blake Grupe blev hele tre gange i første halvleg og ramte på alle sine field goal forsøg.

Desværre for Saints, kunne Falcons scorer to touchdowns i halvlegen. Et på en Derek Carr interception i redzone. Falcons gik til pause foran 14-9.

Blake Grupe ramte på 5 af 6 field goal forsøg.

Saints satte tredje kvarters eneste point ind, da Grupe scorede sit fjerde field goal. Men efterfølgende kunne Falcons igen udbygge føringen med et touchdown. Saints Grupe bragte Saints tættere på med sit femte field goal i fjerde kvarter. Men Falcons svarede igen med et touchdown til 24-15. Tiden løb ud for Saints, som ikke kunne score et touchdown hele kampen.

Safety Tyrann Matheiu var med til at give mulighederne kampen igennem, da han både i første og anden halvleg havde interceptions, der gav Saints boldbesiddelse. Men skader til Rashid Shaheed, Alontae Taylor, Pete Werner, Cameron Jordan, Chris Olave, Erik McCoy og Juwan Johnson m.fl. blev for meget at overkomme.

Saints er nu bag Falcons, men har teoretisk deres skæbne i egne hænder. Og kan med egne sejre, selv styre om de vinder NFC South. Saints møder Detroit Lions på søndag i Superdome, og sparkes i gang klokken 19:00.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.