Saints tilføjer to startere til listen af skadede spillere

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 11. november 2022

New Orleans Saints bliver ved med at tilføje spillere til skadesrapporten. Efter torsdagens træning var to yderligere spillere på rapporten.

Det var defensive end Cameron Jordan og safety Marcus Maye som begge var nye. Jordan var begrænset med, mens Mans ikke trænede.

Saints offensive linjer ser også ud til at være svækket før kampen. Center Erik McCoy og guard Andrus Peat har nu ikke trænet med og det ligner en misset kamp for begge spillere.

Det bliver spænende at se udviklingen og status efter fredagens sidste træning. Saints spiller på søndag mod Pittsburgh Steelers. Kampen sparkes i gang kl. 19:00.

PosNavnSkadeOns.Tors.
DEMarcus DavenportCalfLPLP
RBMark IngramKneeDNPDNP
WRJarvis LandryAnkleLPLP
CBMarshon LattimoreAbdomenDNPDNP
CErik McCoyCalfDNPDNP
GAndrus PeatTricepDNPDNP
TRyan RamczykRest/KneeLPLP
LBPete WernerAnkleDNPDNP
SMarcus MayeAbdomenDNP
DECameron JordanRestLP

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.