Saints tilføjer T William Robinson

af | 21. november 2012

Da både starting og backup tackle, henholdsvis Zach Strief og Charles Brown, er ude med skader, har Saints nu signet William Robinson. Dette kunne tyde på, at både Strief og Brown ikke bliver klar til søndagens opgør mod 49’ers.

Strief har siddet ude de sidste to uger med en lyskeskade, mens backup tackle Brown blev skadet under sidste søndags kamp mod Raiders. Efter Brown måtte forlade banen, blev den undrafted rookie Bryce Harris sat ind som erstatning. William Robinson, manden der formentligt nu skal fylde pladsen som starting tackle, har allerede figureret på Saints roster i sidste sæson. Robinson var på holdets practice squad de første 10 kampe, og den aktive roster i 5, før han blev taget af inden week 17.

For at gøre plads på rosteren til William Robinson, har Saints valgt at waive WR Greg Camarillo.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.