KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints videre i slutspillet

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 8. januar 2012

Saints vandt den niende kamp i træk i Mercedes-Benz Superdome og er nu videre i kampen om en plads i dette års Super Bowl. Saints møder i næste runde af NFC slutspillet San Francisco 49ers på udebane.

Saints fortsatte med at sætte endnu flere rekorder i kampen mod Detroit Lions. Holdet satte NFL rekord for for flest yards i en slutspilskamp med 626 totale yards, hvilket var 16 yards mere end hvad San Diego Chargers havde lavet i 1963 da de lavede 610.

Lions og Saints 1038 kombinerede yards tangerede også en slutspils rekord. Brees og Stafford 839 kombinerede passing yards satte rekord for en slutspils kamp.

Drew Brees kastede kastede 43 gange og ramte på 33 for 466 yards og 3 touchdowns, hvilket er det højeste antal yards for Brees i slutspillet. Det er en Saints record og er anden mest i NFLs historie.

Devery Henderson greb 7 bolde for 120 yards og Robert Meachem greb 4 bolde 111 yards. Dette er Meachems anden 100 yards kamp i denne sæson. Hans anden kamp med over 100 yards var også mod Detroit Lions.

Jabari Greer intercepted Stafford to gange, hvilket er hans første kamp med to interceptions. Greer førte Saints i taklinger med syv af slagsen, mens han forsvarede fire kast.

Saints konverterede 7 af 11 tredje downs og var 3 af 4 på fjerde down. Saints vandt boldbesiddelsen med et helt kvarter mere end Detroit Lions.

Med sejren for 45 – 28 går Saints videre til divisional playoffs og det står allerede klart at de møder San Francisco 49ers. Kampen spilles i San Francisco lørdag den 14. januar kl. 22:30 dansk tid.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.