Sekund(er)

Saints vinder næsten komfortabelt over Buccaneers

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. januar 2024

New Orleans Saints (8-8) havde kniven for struben, da holdet på udebane skulle møde Tampa Bay Buccaneers (8-8) på Raymond James Stadium. Buccaneers kunne nemlig med en sejr sikre sig endnu en divisionstitel.

Saints vidste dog hurtigt, at de var det mest opsatte hold. Saints gik på deres første drive 73 yards ned ad banen. Og Derek Carr kunne afslutte drivet med et kort 4-yard touchdown kast til tight end Juwan Johnson. Saints kom foran 7-0 og så sig ikke tilbage.

Mens Saints forsvar stoppe Baker Mayfield gang på gang udbyggede Carr og angrebet Saints føring. Inden pausen fik Carr fundet tight end Taysom Hill på et 22-yard touchdown kast. Samtidig med at rookie kicker Blake Grupe fik sat et 45-yard field goal til en Saints føring på 17-0.

I anden halvleg forsatte Saints forsvar med defensive stops og turnovers. Safety Jonathan Abram forcerede en fumble, som linebacker Demario Davis kunne samle op. Samme Abram havde også en interception.

Saints vinder næsten komfortabelt over Buccaneers. Jonathan Abram.
Saints vinder næsten komfortabelt over Buccaneers.

Der skulle dog lidt spænding til til sidst i kampen, da Buccaneers sidste forsøg på comeback skulle stoppes. Heldigvis havde angrebet fået så meget tid af klokken, så mulighederne var for få for Buccaneers.

Saints vinder kampen 23-13 og har dermed fortsat muligheden for en slutspilsplads. Desværre har Saints ikke mulighederne i egne hænder. Holdet skal have hjælp af Carolina Panthers, som på søndag skal slå eller spille uafgjort med Buccaneers. Mens Saints selvfølgelig selv skal så Atlanta Falcons på hjemmebane.

Begge kampe i NFC South bliver spillet på søndag kl. 19:00.