Saints vinder over divisionsrivalen fra Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. september 2023

New Orleans Saints skulle forsøge, at vinde deres første kamp i NFC South. Saints var på besøg hos Carolina Panthers, som havde førstevalget Bryce Young som startende quarterback.

Saints startede kampen med et par drives der ikke gave andet en et kort Blake Grupe field goal, der udlignede stillingen til 3-3.

Nogle missede muligheder, da Chris Olave ikke kunne komme ned med bolden på et kast bagerst i endzonen. Samt en miskommunikation mellem Carr og Tony Jones Jr. der ikke var klar på at bolden kom.

Grupe var sikker på sit andet field goal, til en Saints føring på 6-3.

Running back Jamaal Williams måtte en tur i omklædningsrummet, med en fiberspringning. Williams kom ikke tilbage og Saints var nødsaget til at spille Tony Jones Jr. og Taysom Hill løbe bolden. Heldigvis viste begge spillere, at de var mere i stand til at tage ansvaret.

En dårlig beslutning af Carr med et kast ind i triple coverage, blev til en interception af Panthers’ Vonn Bell.

Saints forsvar levedede endnu en turnover, da Carl Granderson jagtede Bryce Young og slog bolden ud. Efter en masse jagt på bolden endte den hos cornerback Paulson Adebo.

Wide receiver Chris Olave leverede kampens spil. Da han greb en lang bold fra Carr, og med én hånd greb bolden, mens han var under masser af pres fra Panthers cornerback. Dette resulterede til sidste i et Jones Jr. touchdown.

Jones Jr. løb bolden 12 gange for 34 yards og to touchdowns. Mens Hill løb bolden ni gange for 75 yards.

Saints var det meste af tiden Carolina overlegen, men kunne ikke skabe de fornødne scoringsmæssige afstand. Panthers kom tæt på da Adam Thielen scorede til 20-17, men Panthers kunne ikke konvertere det efterfølgende onside kick. Og Saints kunne løbe tiden af klokken.

Carr kastede bolden 36 gange og ramte på 21 kast for 228 yards og en interception. På forsvaret leverede safety Marcus Maye flest taklinger med seks i alt. Saints forsvar lavede tre sacks af Carl Granderson, Marcus Maye og Demario Davis.

Saints er nu 1-0 i NFC South, og har nu en kort uge, før holdet på søndag møder Green Bay Packers på Lambeau Field.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.