Saints vinder over Eagles, men Buccaneers vinder NFC South

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. januar 2023

New Orleans Saints klarede selv tingene i Philadelphia. Hvor Eagles blev besejret med 20-10. Men uheldigvis tabte Carolina Panthers til Tampa Bay buccaneers, og dermed er Buccaneers NFC South champs.

Saints Taysom Hill scorede kampens første touchdown på et 1-yard touchdown løb. Og Saints havde hele halvlegen kontrol over kampen.

Anden halvleg startede dog ikke for godt, hvor Eagles kom mere og mere ind i kampen, mens Saints angreb gik i stå. Heldigvis havde Saints cornerback Marshon Lattimore tilbage i startopstillingen.

Lattimore spillede sin første kamp siden oktober måned, hvor han pådrog en skade på nyren. Han cementerede dog sin status som en af NFLs bedste cornerbacks med denne pick six. Noget Saints har manglet hele sæsonen.

En af de andre helt store historier i kampen, var Saints dominans i time of possession. Her vandt Saints tidskampen med hele 28 minutter mod Eagles 22.

Desværre for Saints, var sejren ikke nok. Buccaneers vandt nemlig deres kamp mod Panthers. Og selvom det virker usandsynligt, er der fortsat en spinkel chance for en slutspilsplads. Herunder kan du se vejen til det syvende og sidste seed i NFC.

Saints sidste kamp mod Carolina Panthers i den regulære sæson er endnu ikke programsat. Men så snart NFL har programsat den sidste spilleuge vil den kunne ses her på siden