Saints ydmyger Falcons i sæsonens sidste kamp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 8. januar 2024

New Orleans Saints havde mulighed for slutspilsdeltagelse. Opgaven var klar, vind over Atlanta Falcons og håb på at Tampa Bay Buccaneers taber til Carolina Panthers.

Saints startede kampen i vanlig stil. Kampen var tæt indtil pausen, hvorefter så trak fra. Saints kom bagud fra start, men nåede inden pausen kort at få føringen. Inden holdene gik til pause lige 17–17. Saints scorede to touchdowns da Derek Carr fandt rookie AT Perry på 18-yard touchdown kast, mens en anden rookie Kendre Miller scorede på et 3-yard løb. Blake Grupe satte de sidste tre point på kontoen, da han ramte på en 24-yard field goal.

Ellers stod den på Saints i tredje og fjerde kvarter. Carr fandt Olave på 26-yard touchdown kast. Og Olave måtte her havde de akrobatiske evner i brug, da han skulle hive bolden ind.

En anden ung receiver scorede igen for Saints i tredje kvarter. Her fandt Carr pro bowler Rashid Shaheed på et 39-yard langt kast.

Der var ikke meget tvivl om udfaldet af kampen, men kampen sluttede alligevel dramatisk. EfterTyrann Mathieu interceptede Falcons tredje quarterback Logan Woodside til Falcons 1-yard linje og Saints havde indtaget victory formation. Valgte Jamies Winston at fravige Dennis Allens kald, og Winston gav i stedet bolden til Jamaal Williams, som kunne løbe bolden ind til hans første touchdown denne sæson.

Den afslutning gjorde Falcons head coach så gal, at han overfusede Dennis Allen efter kampen. Allen selv var tydelig omkring, at det ikke var hans kald, men spillerne selv, der valgte et løbespil til Williams.

Saints havde selvom Buccaneers vandt NFC South, stadig muligheden for slutspillet. Det krævede dog sejr til både Chicago Bears og Arizona Cardinals. Og da begge hold desværre tabte, så er Saints sæson nu officielt slut.

2 Kommentarer

 1. Zyan

  Dejlig afslutning på sæsonen, selvom det ikke rakte, hvilket på baggrund af udsigterne før sæsonen.

  Hvad er jeres holdning forløbet ift. Williams TD?

  Svar
 2. Ulrik Gorm

  Jeg syntes det var fedt fordi det var mod Falcons – men super usportsligt.
  Det værste syntes jeg dog var Dennis Allens håndtering af situationen. Den skulle være løst i omklædningsrummet – og så ingen undskyldning, det syntes jeg så lidt dumt ud (selvom det nok var på sin plads), men så skulle det nok være sket “off camera”.
  Det store spørgsmål er så som Kenneth skriver i hans Status for Sæsonafslutningen – har DA tabt omklædningsrummet?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.