Hej alle

Ho, ho, hooo – Merry Christmas everyone 😉

Og det føles som om julen forsætter herovre; har lige været gennem The American way med gaver her juledag med rigtig god mad!! OG imorgen er der så Saints kampen mod Falcons på menuen – større gave skal man lede længe efter!!

Vi er så heldige at min kones svigerinde fik 4 billetter af sin arbejdsgiver – det er verdensklasse – og sådan ser de ud:

Jeg vil forsøge at bygge videre på dette indlæg som turen skrider frem. Her er vores foreløbige plan for imorgen:

  • frokost på Port of Call hvor min kone arbejdede som ung

  • dernæst laver vi forskydning mod Mercedes-Benz Superdome med tilhørende gadefest – vejret kommer til at afgøre hvor lang tid det vil tage 😉

  • endelig joiner vi Miller Lites Premium Bunker Club Lounges m. forfriskninger og underholdning indtil kampen starter

Stemningsrapport, billeder og evt. video fra imorgen følger….

 

<

p style=”text-align: center;”>

Så er vi atter tilbage i DK og forsøger at fordøje indtrykkende fra kampen i mandags! Ikke nok med Saints blev NFC South Champions og Brees slog Marinos rekord et par minutter før tid – de decideret udspillede Falcons!!

Som nævnt startede vi med at få frokost på Port of Call, hvor min kones tidligere kollega fortsat arbejder. Hun havde lavet en voodoo dukke af Matt Ryan! Den blev udsat for lidt af hvert både før, under og efter kampen, så det var måske medvirkende til storsejren 😉 Her er et lille udpluk af behandlingen af Ryan:

Videoklip 1

Videoklip 2

                   

                                       

                   

                   

                   

Videoklip 3

Videoklip 4

To bloks fra stadion joinede vi en lukket tailgating med fri bar og musik, som vi fik adgang til via en anden bekendt. Super god optakt til kampen i godt selskab 😀

Videoklip 5

                 

Efter et par timer begyndte det at regne, så vi besluttede at gå ind i Superdomen i god tid. Her er det nye logo efter omdøbningen til Mercedes-Benz Superdomen:

                   

Dette er et par stemningsbilleder fra clubniveauet:

                   

                                       

Vores sæder var placeret i nederst niveau på række 30 lige ud for 40 yards linien 😉 Rigtig fin udsigt og stadig tæt på spillerne – her er nogle skud fra deres opvarmning

                   

                   

Her er et billede fra underholdningen inden kampen og et klip fra da spillerne lavede deres pre-game chant:


Videoklip 6

Og stemningen var ubeskrivelig – publikum er meget kompetente og særdeles højlydte 😉 Den blev kick-startet med spillernes entre efterfulgt af publikums pre-game chant – som sædvanlig rejser ens nakkehår sig her!

Videoklip 7

Videoklip 8

I skal heller ikke snydes for cheerleadernes juleoptræden 😉


Videoklip 9

Endelig blev kampen fløjtet i gang og efterhånden som kampen skred frem blev det mere og mere underholdende. Falcons fulgte godt med i starten, men selv Brees’ to interception kunne ikke forhindre at Saints trak mere og mere fra. Dette skyldtes ligeså meget defenses imponerende arbejde med at holde Falcons på fieldsgoals og hurtigt få bolden tilbage til Brees. Offense leverede som sædvanlig varen og fik mange points på tavlen.I de afsluttende spil hvor Brees kunne slå Marinos rekord, blev hymnen Drew, Drew, Drew bare højere og højere! Da det så lykkedes med det sidste kast til Sproles med efterfølgende TD gik publikum helt amok!!!

Videoklip 10

Videoklip 11

Videoklip 12

Videoklip 13

Så alt i alt blev det en minderig og fantastisk oplevelse, som er svært helt at gengive!!

 Geaux Saints – GEAUX…!!

WHO DAT…!!

 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.