Skadesrapporten før Chiefs kampen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. september 2012

Saints har denne kun en spiller som på nuværende tidspunkt er dømt ude af kampen mod Kansas City Chiefs.

DE Turk McBride er ude af kampen mod Chiefs, han døjer stadivæk med en ankelskade og har ikke trænet med.

Saints har to spillere som er ‘questionable’. WR Marques Colston som ikke har fået den bedste start på sæsonen med 7 grebne bolde for 120 yards og ingen touchdowns. Colston deltog begrænset i træningen men har stadig problemer med foden. LB Jonathan Casillas har en knæskade og han trænede ligeledes kun begrænset med i træningen.

Johnny Patrick mod Redskins

Saints har fire spillere som er ‘Probable’ alle fire spillere trænede dog fuldt med i træningen. QB Drew Brees fik en grim taklingen mod Panthers, hvilket påvirkede hans ankel. Ingen regner dog på nogen måde med at Brees ikke spiller mod Chiefs!
De andre spillere er CB Johnny Patrick, S Roman Harper og WR Devery Henderson.

Kansas City derimod har følgende spillere i deres sidste skadesrapport.

Ude er CB Devon Wylie, TE Kevin Boss samt CB Jacques Reeves

Følgende spillere er ‘Questionable’: S Kendrick Lewis, TE Jake O’Connel, G Ryan Lilja, WR Dexter McCluster og DT Anthony Toriblo. Alle disse spillere var begrænset med i træningen.

Følgende spillere er ‘Probable’: WR Steve Breaston, CB Javier Arenas, RB Jamaal Charles, CB Jalil Brown samt DE Allen Bailey. Her trænede alle spillere fuldt med på nær Breaston som var med begrænset.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.