KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Skal New Orleans indstille sig på en tilværelse uden legendariske Drew Brees?

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 26. januar 2021

Playoff-nederlaget til Tampa Bay Buccaneers kan vise sig at blive enden på en æra i NFL, da det nu diskuteres om 42-årige Drew Brees, har spillet sin sidste kamp.

Drew Brees 2015” – (CC BY-SA 2.0) af Keith Allison

Drew Brees har muligvis spillet sin sidste NFL-kamp, eftersom New Orleans blev slået ud af playoff-spillet af Tampa Bay Buccanneers. Det skete efter en kamp, der bølgede frem og tilbage. Der stod således uafgjort ved udgangen af andet quarter. New Orleans kom siden foran i det tredje quarter, efter Drew Brees havde kastet et touchdown til Tre’Quan Smith. Det lykkedes dog ikke at holde føringen for the Saints, der endte med at tabe 30-20.

New Orleans måtte derfor sande en skuffende afslutning på sæsonen, og de kan nu begynde at se frem mod den nye sæson. The Saints havde ellers to gange tidligere på sæsonen slået netop Tampa Bay Buccaneers, men det lykkedes altså ikke i playoff-spillet. Det blev derfor Tom Brady, der kunne trække sig sejrrigt ud af duellen med Drew Brees, i hvad der blev den ældste quarterback-duel i NFL’s historie. Uanset hvem man holder med, må man bare have dyb respekt for de to herrer, der igennem tiden har skrevet så meget NFL-historie. 

Det bliver derfor også interessant at se, om vi får Brady at se i Superbowl, der spilles natten til mandag 8. februar dansk tid i Tampa i Florida. Her regnes sidste års vindere, Kansas City Chiefs dog som favoritterne til at vinde. Kansas City giver således odds 3.00, når vi kigger nærmere på sportsvæddemål, og taget deres gode sæson i betragtning, bliver det spændende at se, om de kan gøre det to år i træk.

Victory run
Victory run” – (CC BY-ND 2.0) af Tom Pumphret

Ser vi tilbage på sæsonen, der gik, har det været meget op og ned for New Orleans, der dog har kunnet sætte sin lid til Drew Brees. Quarterbacken har nemlig ført an i mange kampe, for eksempel gjorde han det fremragende i kampen mod Los Angeles Chargers tidligere på sæsonen. 

Her lignede det længe et klart nederlag til New Orleans, der var bagud med 17 point, men anført af Drew Brees, fik New Orleans altså vendt kampen, som de vandt med 30-27. I sidste ende blev det dog ikke til en Superbowl-plads for New Orleans, og spørgsmålet er også, om det reelt var Brees sidste chance. For selvom han har været afgørende i mange af kampene, så er det også en kendsgerning, at han ikke har det samme niveau som tidligere. Det kunne derfor godt tyde på, at det måske er tid for Brees at trække sig tilbage, og lade en ny quarterback føre holdet an. 

Med tanke på den nye sæson hvor New Orleans Saints står overfor en stor udfordring, i forhold til lønloftet og de mange spillere, der nu er free agents. Det bliver hvert fald utroligt spændende at se, hvad der kommer til at ske med den legendariske quarterback. Mange håber selvfølgelig, at han bliver, mens andre mener, at forandringer er nødvendig. Kun tiden kan vise, hvad der kommer til at ske.

Emner:

1 Kommentar

 1. kangaroo

  Jeg ser hellere Drew tilbage – selv i nuværende form (behov for hvile og heling)
  – end give pladsen til Taysom eller Jameis

  Taysom Hill bør aldrig blive en startende QB – men god som gadget

  Jeg er ikke helt med på at hente Matthew Stafford – men bedre end Hill og Winston

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.