Slutspils spørgsmål

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 23. december 2013

Efternederlaget til Carolina Panthers og Arizona Cardinals overraskende sejr i Seattle. Er Saints slutspils drømme i fare?

Her kommer tre spørgsmål til den danske whodat nation.

Kommer Saints med i slutspillet?

Atlanta Falcons kan selvfølgelig sende Saints i slutspillet allerede i aften, med en sejr på udebane over San Francisco 49ers.

[poll id=”80″]

Hvilket seed får Saints?

Carolina Panthers har kontrollen over NFC South, og kan selv sikre titlen med en sejr på udebane over Atlanta Falcons.

[poll id=”77″]

Hvis Saints ender som wildcard hold, hvem vil du have Saints møder på udebane?

[poll id=”81″]

Falcons kan et sikre Saints en slutspilsplads i aften, og derefter give Saints – hvis Saints vinder over Bucs vel og mærke – divisionstitlen og et første runde bye… GEAUX Falcons!

5 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Hvis vi ender som wildcard hold, ser jeg helst at vi møder Dallas Cowboys. Hvad med jer andre?

  Svar
 2. Lars Aanæs

  Panthers skal nok tage sig af Falcons, så vi skal håbe på WC. Meeen, jeg er ikke så optimistisk pt.
  Bucs mødte klart ikke op imod Rams, fordi de tænkte på sæsonfinalen for dem, som er deres opgør i New Orleans. De vil bevise de kan slå de bedste. Så vi får et rigtig godt Bucs hold at se. Det er jeg IKKE i tvivl om!
  Vores OL er lort. Vi savner virkelig Aaron Kromer. Virkelig meget. Bucs har en knaldgod D-line, så Brees kommer i STORE problemer i dette opgør. 5+ sacks frygter jeg.
  Hvis vi skal vinde, så kræver det at vi får scoret hurtigt, og at larmen i Domen hjælper os mod Mike Glennon. Og så VIL jeg til at se noget andet for Rex. Det er ikke første gang, at forsvaret ikke kunne holde stand til sidst. Stor kredit for at have ændret vores forsvar så meget overordnet set, men de skal altså kunne afvise modstanderne, eller i hvert fald gøre det LIDT svære end de har haft indtil videre…
  Håber på en spinkel sejr, men frygter som sagt det værste. Og jeg ser helst vi møder vinderen af Packers vs Bears i slutspillet, især uden Aaron Rodgers hos Packers. Bears tror jeg nok vi skal få styr på. Eagles frygter jeg, ligesom alle andre hold – og Cowboys har jeg en tro på kan løbe os over, i Dallas. Uanset hvad, så tror jeg dog, at vi på en god dag for vores OL kan slå alle hold i ligaen.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Du har ret. O-Line har ikke været samme niveau som de seneste suveræne sæsoner. Om det har været Aaron Kromer eller udskiftningen af Jermon Bushrod, pas. Men Brees har været under mere pres end vanligt. En o-line mand kunne vel godt komme på til dette års draft…
  Jeg er ikke glad for at vi ikke er sikre på en slutspilsplads før sidste spillerunde, der kan alt næsten ske… Bucs på hjemmebane, kan man sige, dem skal vi kunne slå ellers er vi heller ikke berettiget i slutspillet. Men selv med et nederlag kan også lykkes, hvis bare 49ers slå Cardinals.
  Men vi skal vinde og dermed være ubesejret på hjemmebane denne sæson.
  BTW. God Jul!

  Svar
 4. Henrik Juul

  Som saints mand vil man jo gerne have de går hele vejen – og det gør de ikke hvis de rammer wildcarted. De kan højeste komme til conference finale, men deres form på udebane har været alt for sløj i denne sæson (ligesom sidste, og sidste igen). Det er derfor Panthers kampen var så alt afgørende, fordi den afgjorde, ifølge mig, at Saints ikke kommer langt i år. Desværre. Men hvem ved, med en Jimmy Graham fysik og drew brees præcision kan alt jo ske. Det bliver modbydelig svært at ramme dallas ude, så hellere bears eller packers (uden rogers). Bliver spændende, men mon ikke bucs for en over nakken, det tror jeg på. Den bliver ikke tæt.

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Velkommen til Henrik.
  Jeg håber du får ret mht. Bucs. ‘Our Best is yet to come, belive that’ citat Brees. Det lyder om han tror på det, og det er en godt. Jeg tænker også at forhåbentligt kan Saints også overraske alt og alle, ligesom Seahawks gjorde for nogle år siden mod Saints. Dengang var der heller ingen som troede ( eller mente at de var berettiget til slutspillet ) på hawks. Saints skylder lidt payback fra den kamp. Men nu skal vi i første omgang i playoffs 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.