Slutspilsbilledet efter uge 12

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 25. november 2014

playoffpicture_w12

New Orleans Saints, Atlanta Falcons, Carolina Panthers og Tampa Bay Buccaneers har alle en mulighed for at nå slutspillet. Det står dog lysende klart at kun ét hold kommer med fra NFC South.

Saints tabte for tredje gang i træk på hjemmebane og den før så solide fæstning i New Orleans i nu ikke lig med sejr. Atlanta tabte seneste til Browns, og Carolina spillede ikke i denne uge pga. bye.

Det tegner til nogle spænende sidste 5 spille uger, hvor Saints møder samtlige NFC South hold. Carolina og Atlanta hjemme, og Tampa Bay på udebane.

Hvis sæsonen sluttede idag ville NFC Slutspillet se således ud.

 • 1. seed: Arizona Cardinals
 • 2. seed: Green Bay Packers

Wildcard runden ville blive med disse to kampe.

 • Seattle Seahawks (6.seed) @ Philadelphia Eagles (3. seed)
 • Dallas Cowboys (5. seed) @ Atlanta Falcons (4. seed)

3 Kommentarer

 1. Zyan

  Det var virkelig heldigt, at Browns fik hevet den hjem til sidst! Men jeg har stadig en god fornemmelse, da jeg tror, at vi sagtens kan slå Atlanta næste gang!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tror også stadig på en slutspilsplads til Saints. Men det bliver ikke prangende… Jeg tror vi slår både Bucs, Falcons og Panthers, men vi får det svært på søndag mod Steelers og på udebane mod Bears. Forhånetlig 3-2 i de sidste 5 kampe… Det vil sige en 7-9 sæson, og måske en playoff plads(?). Men det mest positive er at enten vinder Saints en hjemmekamp i slutspillet (hvor alt kan ske) ellers bliver det et forholdsvist højt draft pick.

  Svar
 3. kangaroo

  Jeg har også en ok fornemmelse, vi har jo været “lidt” uheldig i nogle kampe…..
  Drew Brees interview var meget positivt og optimistisk !!!
  Mit håb er at Sean Payton snupper FG når det er tidligt i kampen, vi har ikke behov for at han gerne vil fremstå som “macho”

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.