KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Succes! Saints vinder begge kampe mod Falcons i 2023

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 20. december 2022

New Orleans Saints (5-9) har ikke fået forløst deres drømme for 2023 sæsonen. Men det er ikke ubetydeligt (for Saints fans), at holdet i 2023 lavede et sweep af Atlanta Falcons (5-9).

Saints startede kampen med to gode offensive serier, som begge resulterede i touchdowns. Det første et langt drive, som sluttede med, at Andy Dalton fandt tight end Juwan Johnson på 19-yard kast. Mens det andet drive, var et kort et. Kun 50 sekunder tog det Saints tight end / quarterback Taysom Hill at finde receiver Rashid Shaheed på en 68-yard kast.

Efter dette gik gassen lidt af Saints angreb, som ikke scorede nogle points i andet kvarter. Bekymrende var det også, at efter Saints havde scorede et trejde og sidste touchdown i kampen. Endnu et Dalton til Johnson touchdown kast, denne gang på 22-yards. Men stille og roligt lod Saints Falcons krybe tilbage i kampen. Og kampen blev da også alt for spændende.

Heldigvis for Saints, lykkes det ikke Falcons at lave comebacket og Saints vandt kampen 21-18.

Men sejren fører Saints nu serien over Falcons med 54-53.

Saints forøgede også deres playoff chancer, så efter kampen var steget til hele to procent (en procent før kampen). Der er dog meget der skal gå galt for specielt Tampa Bay Buccaneers før, at Saints har reelle muligheder for playoff. Saints næste modsander er Cleveland Browns, mens Philadelphia og Carolina er de sidste modstandere.

Saints møder Browns med danske Hjalte Froholdt på holdet. Kampen spilles juleaften kl. 19:00.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.