Superdome’en skifter navn

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 4. oktober 2011

Efter at være et af de få stadions der aldrig har haft et sponsornavn, skifter Super Dome’en nu navn til Mercedes-Benz Super Dome. Dette sker efter at Louisiana og Mercedes-Benz eftersigende har nået en 10 årig navne-sponsor aftale på Dome’en.

Louisiana Gov. Bobby Jindal har udtalt følgende til Times-Picayune: “This is a great, great partnership. I know for many years there have been attempts to sell this sponsorship, and I think the restructured deal and the new Superdome are two of the reasons this is actually happening. So I think this is great for the Saints and great for the state.”

Aftalen er ikke offentlig endnu, men det forventes at den bliver fremlagt i løbet af i dag, tirsdag.

Som bonus info kan nævnes at Saints ejer Tom Benson ved siden af Saints driver en bilforhandler, der blandt andet forhandler Mercedes-Benz.

4 Kommentarer

 1. Dragon

  Det er en god aftale for det betyder i virkeligheden at Staten Louisiana får dækket hele det tilskud de årligt giver til Saints.

  Alle detaljer endnu ikke er helt kendt – men der går rygter om at MB også vil give et tilskud til yderligere forbedringer af faciliteterne i Superdomen. Uanset navnet vil den dog altid være LOUISIANA superdome for mig.

  Svar
  • Ulrik Jensen

   Er meget enig… uanset hvad de officielt kalder domen, så vil den altid forblive LOUISIANA Superdome for mig!

 2. Salar

  Passer perfekt – har en gammel udkørt taxi Mercedes, så støtter allerede indirekte stadionet ;-))

  Svar
 3. BoondockSaint

  Jeg kan ikke helt finde ud af om der er noget om det, eller om det er for sjov, at man rundt om på nette kan læse at der faktisk vil blive bygget et kæmpe mercedes tegn på Dome’ens tag, som på billedet i artiklen her.

  Nogen der ved mere om det?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.