Superdomen skifter sponsor

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 24. juli 2021

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

Superdome og Caesars entertainment har indgået en 20-årig aftale for Superdomen. Dermed hedder Superdomen fremover Caesars Superdome. Der er også første gang et casino indgår samarbejde med et NFL stadion.

Aftalen kostede ifølge NOLA.com Caesars entertainment $138 millioner.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  $ 6,9 mill. årligt for en gigant reklame – håber de også for ansvar for udvendig vedligeholdelse

  Svar
  • Ulrik Jensen

   Der ser fedt ud med de udsigtsterrasser der bliver lavet i hjørnerne. Så tænker jeg også det kunne være fedt med mere naturligt lys inde i Superdomen. Hvor de får det kan jeg ikke helt gennemskue (gennem taget måske?!).
   Ellers syntes jeg det udenfor er blevet meget fedt med Champions square. Det er er meget anderledes end, da da jeg var der første gang i 2002.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.