KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Tag på NFL-tur til New Orleans: Dette skal du opleve

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 14. juli 2021

Den nye NFL-sæson venter om hjørnet, og lige meget om du er die hard New Orleans-fan eller du bare ser med en gang i mellem, så er en tur til New Orleans altid en god ide.

Efteråret er en af de mest travle og bedste årstider i New Orleans med tonsvis af festivaler og ikke mindst NFL-sæsonen, så det kan være et godt tidspunkt at rejse på. Her kan du læse mere om, hvad du skal lave på selve kampdagen, men også hvad New Orleans ellers har at byde på.

Sørg for at få tanket op med god mad på kampdagen

Det er vigtigt at starte godt på kampdagen. Sørg derfor for at få en god morgenmad, der giver dig masser af energi, så du holder til hele dagen. En NFL-kamp i New Orleans er nemlig en heldagsoplevelse, og du skal derfor kunne holde dig i gang i mange timer. Overvej eventuelt et lækkert og praktisk sted downtown. Downtown New Orleans er nemlig placeret tæt på Superdome, hvor du kan være så tæt som muligt på der, hvor det sker. Her finder du masser af restauranter og sportsbarer, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer.

Kom i stemning på Champions Square

Lige uden for Mercedes-Benz Superdome finder du Champions Square, som er et kæmpe udendørs areal, der altid huser tusinder af fans før kampene. Her finder du madboder, drinksboder og ofte vil der også være live musik. Det er et fantastisk sted at opholde sig, og du kan være sikker på at møde mange ligesindede fans, der alle bare vil ind og se noget football.

Det er selvfølgelig altid sjovest at se en kamp, hvor the Saints vinder, og det burde der være fine chancer for. Dog regnes New Orleans ikke for at være de bedste i USA. New England Patriots har i mange år domineret NFL, men ser vi på oddsene er det ikke dem man regner med i år. Det er i stedet Kansas City Chiefs og sidste års vindere fra Tampa Bay Buccaneers, der vurderes at have størst chance for at vinde. De giver således i juli odds 5.50 og 8.00 til at vinde Super Bowl, mens New Orleans giver odds 26.00. Uanset hvad er Champions Square stedet du bør være, når der skal lades op til kampen.

Besøg Bourbon Street efter kampen

Bourbon Street er en af de mest kendte festgader i hele verden, og er et must-see i New Orleans. Her finder du et stort udvalg af restauranter, barer og koncertsteder, og her kan du være sikker på at få en god aften. Specielt hvis New Orleans vinder en kamp som den mod Los Angeles Chargers i sidste sæson. Sker noget lignende, kan du være sikker på at Bourbon Street bliver omdrejningspunktet i New Orleans.

Tag på sumptur og oplev alligatorer

New Orleans har dog meget mere at byde på end football og fest. Hvis du gerne vil have et lille afbræk fra storbyen, kan du vælge at tage på en sumptur. New Orleans er omgivet af sump- og vådområder, og du kan således få en fantastisk oplevelse ved at sejle rundt i den smukke natur. Her kan du både opleve alligatorer, vaskebjørne, vildsvin og andet sumpliv.

Der er altså masser at tage sig til i The Big Easy, og du vil ikke fortryde det, hvis du vælger at tage en tur derover.

Emner:

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.