Taysom Hill er ugens offensive spiller i NFC

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. oktober 2022

New Orleans Saints alt-mulig-mand Taysom Hill er kåret til ugens offensive spiller i NFC. Det er første gang denne sæson en spiller for Saints bliver kåret til ugens spiller i NFC.

Hill havde sin bedste rushing kamp med 112 yards på jorden og tre touchdowns. Dertil kastede han et 22-yard touchdown kast til Adam Trautman i Saints 39-32 sejr over Seattle Seahawks.

Hill blev den blot tredje spiller som nogensinde har præsteret at løbe over 100 yards med tre løbe touchdowns og et kaste touchdown i en enkelt kamp. Dermed kommer han i fornemt selskab med running back Ronnie Brown som gjorde det den 21. september 2008 og LaDainian Tomlinson der gjorde det den 25. september 2005.

Det er også Hills første kåring som offensiv spiller, og hans anden ugens spiller titel. Hill blev kåret til ugens special teams spiller i uge 14 af 2018 sæsonen.

Hill er den anden tight end for Saints som vinder ugens offensive spiller. Han er nu sammen med Jimmy Graham, der vandt den i uge 10 (2012) og uge 3 (2013).

2022 NFC PLAYERS OF THE WEEK

OffenseDefenseSpecial Teams
Wk 1RB Saquon Barkley, N.Y. GiantsLB Uchenna Nwosu, SeattleCB Zech McPhearson, Philadelphia
Wk 2WR Amon-Ra St. Brown, DetroitCB Darius Slay, PhiladelphiaK Graham Gano, N.Y. Giants
Wk 3RB Cordarrelle Patterson, AtlantaDE Brandon Graham, PhiladelphiaP Pat O’Donnell, Green Bay
Wk 4QB Geno Smith, SeattleLB Haason Reddick, PhiladelphiaK Greg Joseph, Minnesota
Wk 5TE Taysom Hill, New OrleansLB Micah Parsons, DallasK Cameron Dicker, Philadelphia

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.