New Orleans Saints tabte deres tredje preseason kamp mod Houston Texans 27-13.

garrett-graysonDet var tydeligt at Saints startere ikke fik den mængde spilletid, som man normalt ser i tredje preseasonkamp. Brees og flere andre starterne bev trukket ud af kampen efter den første serie. Her viste Brees og angreb at de kunne marchere ned af banen. Desværre blev det ikke til det fulde udbytte. Brees kastede bla. forbi TE Josh Hill i Texans endzone.

Marcus Murphy og Willie Snead havde gode præstationer. Snead greb fire bolde for 56 yards, og havde en stor 23-yards modtagelse. Murphy blev brugt mest på jorden for Saints. Rookie løb bolden 8 gange for 43 yards. Murphys længste løb var 14 yards.

På den defensive side af bolden, viste rookie Hau’oli Kikaha endnu engang, hvorfor Saints draftede ham i anden runde. Den unge linebacker

Saints trak en masse penaltys i kampen. Hele 11 af slagsen, som resulterede i 148 yards. I de tre preseason har Saints i gennemsnit givet over 126 yrads i penaltys. Det vil koste kampe, hvis det fortsætter ind i den regulære sæson.

BOX SCORE
HOU: 10/03/07/07: 27
NO: 03/03/07/00: 13

NEW ORLEANS STATISTIK

PASS: Luke McCown, 8/14 for 117 yards

RUSH: Edwin Baker, 2 Att for 49 yards, 1 touchdown

REC: Marcus Murphy, 3 Recs for 67 yards, 1 touchdown

TACK: Kenny Philips, 6-2 tackles

INT: ingen interceptions

SACK: Tyeler Davison,Tavaris Barnes 0,5 sack

 

Næste kamp for New Orleans Saints:

Green Bay Packers, torsdagdag den 3. September klokken 01:00.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.