The Saints The City and Me podcast

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. december 2023

Jeg havde forleden den store ære, at være gæst i den engelske podcast “The Saints, The City And Me”. Jeg talte med de to enormt søde værter Daniel og Michael, om hvordan jeg blev Saints fan, favorit spillere, oplevelser med Saints kampe og ikke mindst det danske Saints community.

Daniel og Michael startede podcasten for godt 7 måneder siden og udgiver en podcast om ugen. De har bla. haft Jeff Duncan, Doug Tatum og Jeff Reinebold som gæst. Der ud over også Sergi fra WhoDatSpain og Elio / John fra Saints France som måske minder meget om, hvad vi laver her på NOSdk på podcasten.

Så hvis du har lyst til at se podcasten på Youtube kan gøres lige her.

Jeg vil også opfordre alle til at følge podcast serien, der hvor I lytter til podcast. De har en masse interessante gæster fra rundt omkring europa og USA. Så hvis man vil lytte til andre europæriske Saints fans historier, så er det stedet.

Lyt med på Spotify eller Apple Podcast.

Følg også The Saints The City And Me på de sociale medier her

Meetup 2024

I forlængelse af de sidste bemærkninger, så syntes jeg vi ska finde en kamp, tidligt på sæsonen næste sæson, hvor vi (så mange som muligt) kan mødes og se en af Saints kampe sammen i København. Hvor mange kunne være interesserede i et københavn meetup i september 2024?

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.