Ugens MVP mod Atlanta Falcons

Skrevet af kangaroo

Skrevet af kangaroo

den 8. november 2021

Grib bolden !!!

Jeg er ikke en stor fan af Trevor Siemian, men jeg kan ikke give ham skylden for dette nederlag.

1. halvleg var slem og det virkede som om Siemian var lidt rystet, men en flot 2. halvleg. Vi har alt for mange der taber bolden eller simpelt hen ikke kan griber den.
Alvin Kamara er vores eneste rigtigt farlige våben og lige nu eneste nøgle til en Saints sejr (104 samlet yards)
Vores O-line var absolut ikke super og Erik McCoy (sammen med andre) fik for mange straffe-yards mod sig. Terron Armstead påtog sig efter kampen ansvaret for Siemian’s fumble.

Normalt er vores defense vores styrke, men vi tillod 343 passing yards til et hold uden Calvin Ridley. De havde kun 34 løbe yard – men de havde Cordarrelle Patterson og Olamide Zaccheaus.

Det var en mærkelig kamp, hvor jeg havde afskrevet holdet efter 1. halvleg, men Saints kæmpede sig tilbage. Vi fik i nogle få sekunder troen på en sejr…….

Tre bud på en MVP

Trevor Siemian
Alvin Kamara
Brian Johnson

[poll id=”212″]

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.