Ugens MVP: Seattle Seahawks

Skrevet af kangaroo

Skrevet af kangaroo

den 26. oktober 2021

Ikke alle kampe er lige smukke. Ikke alle vundne kampe er lige smukke – og nogle gange er det blot et W.

Jameis Winston forsøgte at skabe noget, men vores receiver/TE er bare ikke i stand til at gribe. Heldigvis har vi Alvin Kamara, der slider sig selv op i Saints tjeneste (10 løb for 51 yards)

Vejret var ikke perfekt til fodbold, men #56 fik vores forsvar op i aktion. DeMario Davis er holdets sjæl – og med 7 tacklinger efter min mening banens bedste.

Brian Johnson fik en fair debut som vores kicker – og flot 33 yards vinder.

Tre emner som MVP:

DeMario Davis
Alvin Kamara
Brian Johnson

[poll id=”210″]

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.