Underskriftindsamling startet for rematch af nfc finalen

af | 21. januar 2019 | 1 Kommentar

Som hele nfl verdenen så, ved og har indrømmet, blev Saints snydt for en stor mulighed for tage en tur til Super Bowl, takket være dommerne i søndagens kamp. Derfor er der nu startet en change.org underskriftindsamling, der ønsker at få spillet kampen om på søndag den 27. januar.

Saints WR Michael Thomas tweetede tidligere en henvisning til nfl regelbogen, som også henvises til af nogle af de personer der har underskrevet. Ifølge regel 17, sektion 2, artikel 3, kan en kommissionær dømme omkamp fra tidspunktet af fejldommen, eller helt fra start.

Du kan underskrive via linket https://www.change.org/p/we-want-nfc-championship-rematch-after-refs-missed-call-and-cost-saints-trip-to-super-bowl-we-want-nfc-championship-rematch-sunday-jan-27-after-refs-missed-call/u/23909930


1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Har også skrevet under 🙂 Og der er godt gang i underskrifterne 538.000+ har skrevet under. Jeg forbi saintsreport.com og fandt en interessant historie fra søndag. En fan havde været i tunnelen før kampen, og havde set dommer crew’et gå forbi og alle var koncertrede om kampen, undtagen én…. gæt hvem?

    0
    0

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest