KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Underskriftindsamling startet for rematch af nfc finalen

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 21. januar 2019

Som hele nfl verdenen så, ved og har indrømmet, blev Saints snydt for en stor mulighed for tage en tur til Super Bowl, takket være dommerne i søndagens kamp. Derfor er der nu startet en change.org underskriftindsamling, der ønsker at få spillet kampen om på søndag den 27. januar.

Saints WR Michael Thomas tweetede tidligere en henvisning til nfl regelbogen, som også henvises til af nogle af de personer der har underskrevet. Ifølge regel 17, sektion 2, artikel 3, kan en kommissionær dømme omkamp fra tidspunktet af fejldommen, eller helt fra start.

Du kan underskrive via linket https://www.change.org/p/we-want-nfc-championship-rematch-after-refs-missed-call-and-cost-saints-trip-to-super-bowl-we-want-nfc-championship-rematch-sunday-jan-27-after-refs-missed-call/u/23909930


1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Har også skrevet under 🙂 Og der er godt gang i underskrifterne 538.000+ har skrevet under. Jeg forbi saintsreport.com og fandt en interessant historie fra søndag. En fan havde været i tunnelen før kampen, og havde set dommer crew’et gå forbi og alle var koncertrede om kampen, undtagen én…. gæt hvem?

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.