Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Velkommen til 2016

af 1. januar 2016NOSdk

Først og fremmest en stor tak til alle som har været med til at gøre NewOrleansSaints.dk et interessant stoppested.

new-orleans-saints-goldJeg håber i allesammen også i 2016, vil være med til at gøre det fantastisk at være dansk (skandinavisk) Saints fan.

Følg endelig sitet på de sociale medier Facebook, Twitter og nu senest Instagram. Del endelig også NewOrleansSaints.dk, der kunne jo være en Saints fan i dit netværk, som ikke var opmærksom på NewOrleansSaints.dk 🙂

Flere skribenter og forbedringer… Har du lyst til at bidrage med indlæg eller har du gode idéer til nye og andre elementer man kunne tilføje dette site, så hold dig endelig ikke tilbage. Alle bidrag og idéer tages imod med kyshånd, bare skriv en mail til undertegnede på info@neworleanssaints.dk.

Jeg håber alle er kommet godt ind i det nye år, og klar til den sidste kamp af 2015 sæsonen. Geaux Saints!

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hver gang du logger på NewOrleansSaints.dk optjener din profil fan points. Du får fanpoints for bla. at kommentere og komme med nye emner i forummet. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter der giver din profil fan points. Årsdag. For hvert år du har været medlem,...

Saints Picks 2020

Saints Picks 2020

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.