Vender Jimmy Graham hjem?

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 25. oktober 2017

Siden sportstalk360.com mener at vide, at New Orleans Saints og Seattle Seahawks er i kontakt med henblik på et Trade af TE Jimmy Graham inden deadline`en den 31. oktober.

Nej du behøver ikke tjekke om din kalender skriver 2015. Den er god nok. Denne gang er rygtet om et trade blot med modsatte fortegn. Sportstalk360.com skriver således

The Seattle Seahawks are believed to be taking calls for star Tight End Jimmy Graham and it is understood New Orleans are interested in bringing Graham back to New Orleans

Graham har ikke leveret på samme niveau som han gjorde i Saints, men sportstalk360.com mener, at han vil kunne genfinde sin storhedstid, endnu engang under Brees.

Hvad sidens kilde(er) er til dette rygte er ikke beskrevet. Artiklen fra sportstalk360.com kan læses her.

5 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Det kunne da være ekstremt interessant. De får bare ikke Max Unger tilbage, og Stephone Anthony er allerede tradet 🙂
  Alt efter hvad Saints skulle give, kunne jeg godt se det kunne give mening for Saints og Graham. Saints angreb kunne godt bruge den gamle Graham. Spænende at se hvad der sker med det rygte.

  Svar
 2. BoondockSaint

  Sportstalk360 mener at vide at Saints tilbyder draft picks for Graham

  Det skal dog siges, at efter rygtet her er blevet taget op af flere medier, har jeg kunne læse, at sportstalk360 tilsyneladende er kendt for at starte rygter uden noget hold i. De har jo heller ikke nogen kilder i deres artikel, så der er måske noget om deres pålidelighed.

  Skulle vi ende med at få Graham tilbage, håber jeg ikke vi giver for meget for ham. Det vil altid være et sats med en gammel spiller der ikke har præsteret som før, og stemningen mellem Graham og Saints var jo ikke just god, da vi tradede ham i 2015. Det kan have noget at sige om hans ønske om at vende hjem, og motivation til at spille for klubben.

  Svar
 3. kangaroo

  Lad os samle ham op hvis han bliver cuttet i Seattle – p.t. er han ikke værdifuld nok til et draftpick – se hvor mange GODE spillere vi fik ved årets draft….

  (Selv et 7. runde pick gav os Marques Colston)

  Svar
 4. Broder A (Andreas Hejslet)

  Det kunne være fantastisk at have Graham tilbage. Jeg tror han ville give angrebet større styrke i midten og red zone.
  Og hvad skal man betale? Jeg vil gerne være med til at betale et 3. runde pick.

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Et tredje runde valg tænker jeg er for meget. Buffalo har lige tradet Marcell Dareus til Jacksonville for et 6. rundevalg. Jeg ville være i det leje, hvis jeg ville have det godt med det. Graham har ikke været god i Seattle, men jeg kommer hurtigt til at tænke på hvordan Brees og Graham fandt hinanden… og tænker det ville kunne blive en god kombi igen. Hvis New Orleans hentede eller samlede Graham op igen.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.