KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Video Preview: New Orleans Saints @ New York Jets

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. november 2013

NFL.coms video preview af Saints @ Jets.

2 Kommentarer

 1. brodera

  Sidste gang Saints og Jets mødtes var jeg i SuperDome med min gode ven som er Jets fan. Ham besøger jeg og ser kampen med ham. Håber det går ligeså godt som sidst. Der mødte Saints også en rookie QB. De lavede 1 pick 6 og en fumble til touchdown. Så derfor regner jeg med at vi skal se Saints forsvar gå i kødet på en stakkels uerfaren quarterback. WHO DAT!!!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Arg. Jeg villa have linker tip din game report fra Superdomen, men jet ken ikke finde den i arkivet. Den er åbenbart ikke kommet med over da vi gik over til WordPress.
   Jeg vil lige sørge for at den kommer over… Havde du ikke lagt en video på youtube fra kampen?

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.